Bedrijf

is een groeiend sterk  dynamisch bedrijf die gespecialiseerd is in het verwerken van composietmaterialen zoals ; glasvezelversterkte polyesters, vinylesters, epoxy’s, etc…

Onze kennis van deze materialen is zeer ruim en beperkt zich zeker niet tot de basishandelingen. Ook voor de wat ingewikkelde projecten staan wij zeker  klaar.

Met als zaakvoerder Swerts Johan met meer dan 25 jaar ervaring in het verwerken van polyester en andere composietmaterialen kunnen wij zeker een referentie op onze marktsector zijn. Ook bezitten we de ruime kennis van verschillende verwerkingstechnieken in onze sector Dit is ook de reden dat wij uiterst gespecialiseerd zijn in verschillende sectoren van de polyester/composiet verwerking.

Oog voor kwaliteit, detail en oplossingsgericht tewerk gaan  dit is onze visie en sterkte.

Met onze kennis en ervaring geven wij U zekerheid van kwaliteit.

Samen met een team van kwalitatief geselecteerde  werknemers achter ons bouwen we een correcte vertrouwensband met de klant op om samen hun ideeën tot een perfecte realisatie te verwezenlijken.

Elk product wordt in ons eigen productieruimte gefabriceerd.

Ook hechten wij belang aan de toekomst van onze planeet en proberen wij onze afdruk minimaal te houden door zo geavanceerd en duurzaam mogelijk te werken. Ook volgen we de verdere ontwikkelingen en evoluties in onze sector.

Wij zijn zeker een referentiepartner voor :

  • Bedrijven in verschillende sectoren zoals carrosseriebedrijven, machinebouwers, de voedingsindustrie, de chemische, medische, tuin en agrarische sector, sanitaire industrie…)
  • Overheidsinstellingen
  • Klein en groothandel
  • Particulier,
  • Doe – Het – Zelf
  • Etc..