Bedrijf

Swerts Polyester is een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het verwerken van composietmaterialen zoals vezelversterkte polyesters, vinylesters, epoxy’s, silicone-systemen, polurethaanharsen e.d.

Onze kennis is zeer ruim, met zaakvoerder Johan Swerts, die reeds meer dan 20 jaar ervaring heeft in het verwerken van polyester, epoxy en andere composietmaterialen.

Polyester is een grondstof met heel veel mogelijkheden. Wij maken producten voor zowel particulieren als groot- en kleinhandelaren uit verschillende sectoren (carrosseriebedrijven, machinebouwers, de voedingsindustrie, de chemische, medische, agrarische en sanitaire industrie, …) en overheidsinstellingen.

Uw ideeën uitwerken tot concrete realisaties, vanaf ontwerp tot en met het eindproduct, dat is onze opdracht!

  • Om u een idee te geven welke waaier aan mogelijkheden composietmaterialen te bieden hebben, vindt u hier een greep uit ons gamma.
  • Ook kunt u bij ons terecht voor de aankoop van composietmaterialen, zoals polyester, gelcoats, topcoats, vinylester, epoxy’s, polyurethaanharsen, gietsilicone-systemen, glasmatten en glasweefsel, carbon en kevlarweefsel, verharders, …
  • Aan doe-het-zelvers geven we uitleg over het verwerken van onze producten en advies over welke producten geschikt zijn voor uw project.

Neemt u uiteraard vrijblijvend contact met ons op, indien u aan de hand hiervan vragen heeft of andere mogelijkheden wenst te bespreken.