Klassieke isolatie naadloos.

Onze klassieke isolatie is volledig naadloos opgebouwd,  Met dit systeem kunnen we elk type bestelwagen ombouwen.

Deze isolatie is zeer duurzaam, onverslijtbaar en heeft weinig plaatsverlies van laadruimte tot gevolg.

De opbouw bestaat uit het isoleren van wanden, plafond, deuren en tussenschot met 50/80mm  hardkern isolatiepanelen met een hoge isolatiewaarde.

Daarna wordt een lichtgewicht multiplexplaat aangebracht en daarop brengen wij naadloos een glasvezelversterkte  polyesterlaminaat aan in verschillende lagen, afgewerkt met een UV- bestendige en krasvaste witte gelcoatlaag.

De deuren worden afgewerkt met een sterke gladde glasvezelversterkte polyesterplaat, met een UV- bestendige witte antikras gelcoatlaag.  

De bodem wordt voorzien van hardkernisolatiemateriaal 50/80 mm voorzien van een multiplex plaat die wordt afgewerkt met een glasvezelversterkte polyesterlaminaat, deze wordt afgewerkt met een gietvloer met of zonder antislip en volgens de kleur van uw keuze. Hier is laden van paletten geen probleem.

De waterafloop wordt voorzien in de vloer en de deuropeningen worden afgewerkt met een inox boord met of zonder opstand.

Bij de klassieke isolatie hebben wij een brede waaier aan bijkomende opties.

Deze ombouwproductie gebeurt volledig in onze eigen werkplaats

Dit alles samen met een passende koelunit maakt, dat wij ervan overtuigd zijn u het perfect passende totaalpakket te kunnen aanbieden, dat compleet aan uw wensen voldoet.

Onze isolatie voldoet aan de HACCP normen.

De prijs/kwaliteit is zeer gunstig.