ATP keurbare isolatiekit

Dit isolatiesysteem bestaat uit reeds voorgebouwde en geïsoleerde elementen (sandwichconstructie), overeenstemmend met de vorm van de bestelwagen.

Voorgevormde wanden, plafond en voorwand worden zorgvuldig  geplaats, hier wordt de vloer in voorgevormde antislip al dan niet in kuipvorm geplaatst met een water afloop ingewerkt.

Deuropeningen worden afgewerkt met een RVS profiel en deuren worden afgewerkt met een passende deurschelp waar nodig. Ook wordt er een extra dichtingsrubber voorzien aan de deuropeningen om elk verlies van koude tegen te gaan.

Bij dit ombouwsysteem kan er een ATP keurbaar attest meegeleverd worden, zodanig U met het voertuig zonder zorgen bepaalde landsgrenzen kan oversteken.

Deze isolatiesystemen zijn FNA en FRC keurbaar dit samen met een brede waaier aan bijkomende opties.

FNA = positieve gekoelde  temperaturen    FRC = negatieve gekoelde temperaturen

Ook hier is onze jarenlange ervaring, samen met vak- en materiaalkennis in de polyestersector onze grootste troef  waardoor onze kennis en kwaliteitseisen gewaardeerd en gevolgd worden door fabrikanten van deze isolatiesystemen die ook voor kwaliteit staan en aan onze noden kunnen voldoen.

Wij bieden u een product aan van hoge kwaliteit en met een lange levensduur.

Voor dit isolatiesysteem hebben wij voor verschillende merken en modellen van bestelwagens.

Dit alles samen met een geschikte koelunit en wij zijn er van overtuigd u het perfect passende totaalpakket te kunnen aanbieden, dat compleet aan uw wensen voldoet.

Onze isolatie voldoet aan de HACCP normen.