Over ons

Het verwerken van polyesters en epoxy’s is mij reeds van in mijn kindertijd meegegeven. Als jonge knaap mocht ik mee, toen mijn vader zijn eigen boot bouwde. Al snel was ik bezig met het helpen polyesteren van vijvers, zwembaden, het herstellen van platte daken, van boten, bestelwagens en dergelijke meer in het polyesterbedrijf van mijn vader. Op school volgde ik de technische richting houttechnieken, met als optie technisch tekenen. Dit kwam mij goed van pas, toen ik zelf modellen en moederstukken begon te maken (prototyping mallenbouw).

Na mijn studies werkte ik bij mijn vader en deed ik ruime ervaring op in het bekleden van bestelwagens voor koeling, de bekleding van vijvers en zwembaden, gietvloeren, het polyesteren van platte daken, pleziervaartuigen en visruimen en in het maken van productiestukken voor trein, tram, bus en industrie.

Helaas is mijn vader op jonge leeftijd overleden. Toen heb ik bewust besloten even een andere weg in te slaan en ben ik als schrijnwerker aan de slag gegaan.

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en ondertussen verdiepte ik me verder in andere verwerkingssystemen, zoals vacuümbagging, injectie, RTM, RTM light, persen, de verwerking van gietsiliconen, carbon, kevlar en hybride weefsels, onder andere voor de car- en biketuning, de racewereld en de modelbouw-luchtvaart.

Door de ruime ervaring levert Swerts Polyester enkel kwaliteit in een juiste kwaliteit – prijs verhouding en hebt u het adres gevonden voor al uw vragen betreffende polyester- en epoxystukken.

Tevens kunt u bij ons terecht voor uw timmer- en schrijnwerk.