Klassieke isolatie Panelen

Bij deze isolatieombouw worden er sandwich  panelen gebruikt met een harde isolatiekern 50/80 mm met een hoge isolatiewaarde. De panelen worden in eigen werkplaats vervaardigd en volledig op maat van het voertuig uitgefreesd en gemonteerd, Ook hier zijn we  flexibel en kunnen we met dit systeem bijna elk voertuig ombouwen 100% passend aan de specifieke eisen.

Plafond en zijwanden worden voorzien van panelen, passende geïsoleerde wielkasten in polyester worden voorzien en de hoeken en kanten aan deuropeningen worden voorzien van een passend geïsoleerd polyester profiel. Vloerafwerking wordt voorzien in rijstkorrel effect of een gietvloer met of zonder antislipafwerking. Deuropeningen worden voorzien van een RVS profiel vlak of met opstand. Waterafvoer wordt voorzien. Hier is laden van paletten geen probleem

Zijdeuren en of achterdeuren worden voorzien van een vlakke polyesterpaneel afgewerkt met een UV- bestendige  en krasvaste witte gelcoatlaag.

Bij de klassieke isolatie Panelen  hebben wij een brede waaier aan bijkomende opties.

Deze ombouwproductie gebeurt volledig in onze eigen werkplaats

Dit alles samen met een passende koelunit maakt, dat wij ervan overtuigd zijn u het perfect passende totaalpakket te kunnen aanbieden, dat compleet aan uw wensen voldoet.

Onze isolatie voldoet aan de HACCP normen.

De prijs/kwaliteit is gunstig.