Koel en vries ombouw systemen

Met ons gamma van verschillende ombouw systemen en koelunits kunnen wij voor U als klant zeker voldoen aan elk van Uw noden

Onze flexibele ombouwsystemen zijn ruim en kunnen wij zo vervaardigen dat deze 100% voldoen aan de optimale eisen voor elk specifiek gewenste branche.

En dit zonder dat deze in kwaliteit moet inleveren.

Elk ombouw systeem wordt bij ons in eigen huis door onze kwalitatieve vakmensen vervaardigd en gemonteerd. Ook helpt de zaakvoerder Johan Swerts mee in de werkplaats waar elk proces wordt opgevolgd en hij de juiste instructies geeft.

Hier bewijst terug dat onze  diepgaande vakkennis en jarenlange ervaring in de sector van polyesterverwerking U zeker ten voordele komt en wij U hiermee juist dat ietsje meer kunnen aanbieden.

Met de samenwerking met meerdere topmerken van koelunits in ons assortiment geven wij U de vrije keuze uit ons ruime aanbod en kunnen wij ook hier een 100% passende combi aanbieden. Met 100% 7/24 service na verkoop garantie.

Om Uw werk goed te doen is Uw koelwagen een belangrijk stuk van Uw onderneming die  100% betrouwbaar moet zijn en Uw kwaliteitsproduct  probleemloos aan Uw klanten moet doorgeven.

“Met onze kwaliteitsproducten  haalt U het beste rendement uit uw  investering.”

Als U een betrouwbare referentiepartner zoekt die kan voldoen aan Uw eisen. Kies dan net als vele anderen voor de kwaliteit en de flexibiliteit van SWERTS-POLYESTER.

Aarzel niet ons te contacteren bij verdere vragen.

Onze Voordelen:

Grote keuzemogelijkheid in verschillende topmerken

Wij geven u de zekerheid van kwaliteit door onze ervaring en onze vakkennis

Met ons kwaliteitswerk zult u het meerdere jaren gebruiken

Gunstige prijs / kwaliteit

Vele ombouwvariaties mogelijk

Goede waarborg en service